AGIS Zorgverzekeraar vergoedt de Silva Methode

AGIS zorgverkeraar biedt Vrouw Plus verzekerden groot voordeel

Agis zorgverzekeringen heeft met Silva Nederland een samenwerking die vrouwelijke deelnemers aan de basiscursus groot voordeel kan opleveren. Je kunt dan de gehele basiscursus volgen voor € 248 in plaats van € 498 (bij gelijktijdige aanmelding voor beide modules).

We moet je dan je bijverzekerd middels Vrouw Plus. Vrouw Plus is af te sluiten bovenop de aanvullende verzekering en kost € 2,95 per maand. Meer weten: ga naar Agisweb. Vrouw Plus biedt unieke vergoedingen voor vrouwspecifieke zorg en preventieprogramma’s gericht op vrouwen en de Silva Methode zit in het pakket.

Heb je geen kans op het vrouw-plus pakket dan snappen we de teleurstelling en daarom bieden we mannelijke deelnemers met een Agis basisverzekering en een aanvullende of tandartsverzekering € 30 extra korting boven op de combinatiekorting voor de basiscursus van € 50. Mannelijke deelnemers kunnen de cursus dan doen voor € 468,00

Geef je je op voor de Silva-basiscursus en beschik je over een Agis zorgverzekering met aanvullende dekking, laat dat dan weten bij je aanmelding. Vooraf reken je de gehele cursus af. Heb je beide modules gevolgd dan kunnen verzekerden met de vrouw-plus verzekering bij Agis een vergoeding declareren van € 250.