Gratis workshop

Voor als je meer wilt weten. Alleen, samen met iemand of met je team!

Live-online workshops

Laat je thuis achter je bureau of in je (luie stoel) verrassen en heb vooral een leuke avond!

Nieuwe cursisten komen bij Silva Nederland vaak op voorspraak van een vriend, familielid of kennis die de cursus al heeft gedaan. Of men leest het boek Alfatraining van Jose Silva en vraagt zich of er in Nederland ook cursussen worden gegeven. Of men googled op internet en komt zo bij Silva Nederland uit. In alle gevallen wil je meer weten voordat je de stap zet om te investeren in een persoonlijke training bij Silva Nederland.

Juist daarvoor zijn de gratis workshops bedoeld. Met de workshops bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over de Silva Methode. Op zo’n workshop maak je ook kennis met de mensen achter de Silva organisatie en met andere mensen die de cursus mogelijk wil gaan volgen. Er zijn interactieve live-online bijeenkomsten waar je je gratis voor kunt aanmelden.

We lichten we het alfaniveau toe en natuurlijk ga je een keer ‘naar alfa’. De workshops  zijn ook prima geschikt als je meer wilt weten over de programma’s voor tieners en kinderen en voor bedrijven.

Door ‘in te loggen’ op de toegestuurde link na aanmelden, krijg je de workshop op je beeldscherm. Tijdens de workshop is het mogelijk via het toetsenbord vragen te delen die Landa of Fiona dan live beantwoordt. Aan het eind van de meeting is er altijd gelegenheid om hen nog je persoonlijke vragen te stellen.

Mocht je willen deelnemen, laat dat dan even weten via de inschrijfknop voor het digitale webinar. Wij sturen je dan de benodigde informatie toe om te kunnen deelnemen. Deelname is ook hier gratis.

 

De live-online workshop start om 19.30 uur; je kunt vanaf 19.15 uur inloggen. Als je je aanmeldt via onderstaande button, ontvang je de link.
 • Eerstvolgende mogelijkheden

  live-online webinar (live-online webinar)
  di 6 aug

  Inschrijven

  live-online webinar (live-online webinar)
  wo 4 sep

  Inschrijven

  live-online webinar (live-online webinar)
  di 1 okt

  Inschrijven

  live-online webinar (live-online webinar)
  di 5 nov

  Inschrijven