Gratis workshop

Voor als je meer wilt weten. Alleen, samen met iemand of met je team!

Bezoek vrijblijvend een gratis workshop, laat je verrassen en heb vooral een leuke avond!

Nieuwe cursisten komen bij Silva Nederland vaak op voorspraak van een vriend, familielid of kennis die de cursus al heeft gedaan. Of men leest het boek Alfatraining van Jose Silva en vraagt zich of er in Nederland ook cursussen worden gegeven. Of men googled op internet en komt zo bij Silva Nederland uit. In alle gevallen wil je meer weten voordat je de stap zet om te investeren in een persoonlijke training bij Silva Nederland.

Juist daarvoor zijn de gratis workshops bedoeld. Met de workshops bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over de Silva Methode. Op zo’n workshop maak je ook kennis met de mensen achter de Silva organisatie en met andere mensen die de cursus mogelijk wil gaan volgen. De groepsgrootte varieert want je hoeft je niet van te voren op te geven, al vinden we dat wel fijn. Gemiddeld kan je rekenen op 10 – 25 personen.

De workshops worden met regelmaat georganiseerd op een locatie in het land. In ongeveer 2 tot 2,5 uur verzorgen we een introductie van de Silva Methode. We lichten we het alfaniveau toe en natuurlijk ga je een keer ‘naar alfa’. In de pauze en achteraf is er tijd om de trainer je vragen te stellen. De workshops  zijn ook prima geschikt als je meer wilt weten over de programma’s voor tieners en kinderen en voor bedrijven. De workshops worden verzorgd in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Eindhoven.

 

 

Iedere workshop start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Die in Groningen is op zaterdag en start om 10.00 uur.
  • Eerstvolgende mogelijkheden