Gratis workshop

Voor als je meer wilt weten. Alleen, samen met iemand of met je team!

Bezoek vrijblijvend een gratis workshop, laat je verrassen en heb vooral een leuke avond! Of bezoek het online digitale webinar!

Nieuwe cursisten komen bij Silva Nederland vaak op voorspraak van een vriend, familielid of kennis die de cursus al heeft gedaan. Of men leest het boek Alfatraining van Jose Silva en vraagt zich of er in Nederland ook cursussen worden gegeven. Of men googled op internet en komt zo bij Silva Nederland uit. In alle gevallen wil je meer weten voordat je de stap zet om te investeren in een persoonlijke training bij Silva Nederland.

Juist daarvoor zijn de gratis workshops bedoeld. Met de workshops bieden we je de mogelijkheid aan om, zonder enige verplichting, meer te weten te komen over de Silva Methode. Op zo’n workshop maak je ook kennis met de mensen achter de Silva organisatie en met andere mensen die de cursus mogelijk wil gaan volgen. De groepsgrootte varieert want je hoeft je niet van te voren op te geven, al vinden we dat wel fijn. Gemiddeld kan je rekenen op circa 10 personen.

De workshops worden met regelmaat georganiseerd in Rotterdam. In ongeveer 2 uur verzorgen we een introductie van de Silva Methode. We lichten we het alfaniveau toe en natuurlijk ga je een keer ‘naar alfa’. In de pauze en achteraf is er tijd om de trainer je vragen te stellen. De workshops  zijn ook prima geschikt als je meer wilt weten over de programma’s voor tieners en kinderen en voor bedrijven.

Op 19 februari 2020 starten we ook iets nieuws: een workshop in de vorm van een interactief webinar. Deelnemers kunnen dat webinar online volgen vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone. Zij zien of horen de spreker(s) via video en audio. Naast het videobeeld zijn er ook PowerPoint slides te zien. Deze lopen synchroon met de gehele presentatie. Door ‘in te loggen’ krijg je de workshop op je beeldscherm en je tijdens de workshop via het toetsenbord gedeelde vragen, kan Landa live beantwoorden. Het is een spannende innovatie maar we hebben er veel zin in.

Mocht je willen deelnemen, laat dat dan even weten via de inschrijfknop voor het digitale webinar. Wij sturen je dan de benodigde informatie toe om te kunnen deelnemen. Deelname is ook hier overigens gratis.

 

Iedere persoonlijke workshop start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Het webinar start 19.30 uur; je kunt vanaf 19.15 uur inloggen.
  • Eerstvolgende mogelijkheden