VIP Coaching

De beste keuze als je verder wil, en wil weten hoe!

Alle tijd en aandacht voor jou, zonder tucht van de klok

De vraag naar individuele coaching is de laatste jaren enorm toegenomen. Dat is ook niet zo gek. Als je worstelt met vragen of dilemma’s in je persoonlijk leven of op je werk en je komt er in je eentje maar moeilijk uit, dan kan een aantal coachsessies met een ervaren coach enorm helpen. Landa Endlich is zo’n ervaren coach en zij doet bij Silva Nederland de coachgesprekken altijd zelf.

 

Het idee achter VIP coaching is dat jij zelf echt centraal staat. Anders dan bij de bekende grote instituten, is alle aandacht en tijd erop gericht om jou verder te helpen. Een coachsessie duurt tot die klaar is, in de dagplanning houden we daar rekening mee. Met VIP coaching neemt Landa dus echt de tijd voor jou, er is geen tucht van de klok. Abrupt afgebroken sessies komen hier dus niet voor. Landa kan je helpen het probleem te doorzien en vooral ook te begrijpen wat de dieper liggende oorzaken zijn van de vragen of dilemma’s die zich voordoen. Ook hier geldt dat je omgang daarmee, maakt of ze je beperken in je dagelijkse routine of keuzes, of niet. En als je eenmaal scherp hebt wat de oorzaak is van je vraag, is een oplossing dichtbij.

Als het toevoegde waarde heeft, gebruikt Landa in de sessies ook het alfaniveau. Die combinatie blijkt in de praktijk zeer waardevol en het betekent dat je snel tot resultaat komt. Daardoor blijft het aantal benodigde coach gesprekken beperkt en dat scheelt je natuurlijk tijd en geld. VIP coaching wordt niet vergoed door de verzekeraars maar het aantal sessies dat vergoed wordt, is daar gelimiteerd. VIP coaching is daarom meestal ook financieel aantrekkelijk. Bij VIP coaching kan Landa je na de eerste intake redelijk goed vertellen hoe het vervolg er uitziet.

Heb je interesse, bel  088 – 478 0778 of plaats berichtje.

Tarief VIP Coaching:
€ 135,00 inclusief btw voor de eerste intake als ook per sessie
De coachgesprekken worden gehouden op een locatie in nader overleg.