Geen betere reclame dan klantwaarderingen van onze cursusisten!

Klantwaarderingen over de Silva Methode en Silva Nederland zijn voor ons erg belangrijk. Ze helpen ons om lering te trekken uit de ervaringen van cursisten. Klantwaarderingen stellen ons in staat om verbeteringen aan te brengen in hoe we de Silva Methode aanreiken. De inhoudelijke reviews leveren een schat aan informatie, we zijn er echt blij mee. Verder zijn de klantwaarderingen belangrijk omdat die gecombineerd met de praktijkervaringen van (oud)cursisten, potentiele klanten extra nieuwsgierig maakt in de Silva Methode en Silva Nederland en haar trainers. Klantwaarderingen kunnen zo bijdragen aan het realiseren van onze missie: a better you, a better world!

Sinds eind 2014 werken we samen met de Feedback Company. Zij zijn gespecialiseerd in het verzamelen en presenteren van klantwaarderingen. Na afronding van iedere cursus verstuurt de Feedback Company een verzoek aan de cursisten om een klantbeoordeling te plaatsen. Klantwaarderingen worden altijd geplaatst. Wij  geen inhoudelijke invloed op de inhoud ervan. De klantwaarderingen over Silva Nederland zijn daarmee gegarandeerd onafhankelijk en dus betrouwbaar.

Door klantwaarderingen te delen kunnen potentiële cursisten die zich orienteren op de Silva Methode, ervoor kiezen om de gratis workshop te bezoeken of direct al een cursus te boeken.  Achter de Silva organisatie zit geen grote marketingmachine. Het heeft als voordeel dat we de kosten laag kunnen houden. Wij hebben ervoor gekozen te streven naar enthousiasme van cursisten. Als ze enthousiast zijn delen ze die met familie, vrienden,  kennissen en collega’s. Enthousiaste klanten zijn onze beste ambassadeurs.

We werken continu aan onze kwaliteit. Ondermeer door het delen van kennis en ervaring met de Europese directors en Laura Silva. Door te streven naar de best mogelijke kwaliteit en enthousiaste klanten bestaat de Silva organisatie inmiddels bijna 35 jaar.

Klik op het kader rechts en lees de waarderingen van onze cursisten.

U wordt doorgeleid naar de site van de Feedbackcompany