Geef jouw ontwikkeling een boost

en laat dat zien in je performance op je werk

Waarom met Silva Methode aan de slag in jouw bedrijf?

Succesvolle mensen in het zakenleven maar ook in de kunst, wetenschap en politiek, vertrouwen op hun inspiratie en creativiteit. Ze handelen vaak op basis van kennis én intuïtie en komen zo tot originele oplossingen en juiste beslissingen. Daar is geen speciaal talent of een bijzondere gave voor nodig. Jij hebt die talenten ook! De vraag is of je ze wel ten volle benut.

Schermafbeelding 2014-11-09 om 14.00.41In de Silva Businesscourse onderzoek je jouw persoonlijke bijdrage aan bedrijfs- en teamresultaten.  Je stelt jezelf de vraag of het beter kan of moet en wat daarvoor nodig is. Veelal komt met zelf tot de conclusie dat het stukken beter kan maar stoeit men met de vraag hoe dat te bereiken. Daar zit de meerwaarde van onze bedrijfstraining waarin je echt met jezelf aan de slag gaat. Het gebruik van de Silva Methode met visualisaties en lichte meditaties op alfaniveau, staat garant voor een eerlijke interne analyse wat beter moet, hoe het beter moet en wat daarvoor nodig is. Maar zonder concreet doel en realistisch plan hoe daar te komen, blijven het mooie voornemens. Dus doel en weg er naar toe komen ook aan de orde en ook daarbij gebruiken de deelnemers het gereedschap van de Silva Methode en het alfaniveau. Je gaat naar huis met in je tas nieuw verkregen inzichten, een set van persoonlijke doelen en een actieplan. En met een gereedschapsdoos die waarborgt dat je de ingezette lijn ook doortrekt.

Met de Silva Methode hernieuw en scherp je je focus en win je vertrouwen dat je de door jou gewenste resultaten ook echt bereikt. Blijvend! Wie zou je dan zijn en welke perspectieven ontstaan dan in je carriëre of met je onderneming?

3-daagse businesstraining

Het tarief voor de 3 daagse training is € 1750,00 inclusief 21% BTW. Dat is inclusief verblijfkosten op een gegarandeerde toplocatie op ‘de hei’. Om echt diep te kunnen ontspannen!

 • Eerstvolgende mogelijkheden

 • Waarin maakt de Silva Methode het verschil in vergelijking met ander cursusaanbod?

  Veel cursussen over persoonlijke effectiviteit, teamontwikkeling en motivatie gaan in op het belang van een positieve focus en van optimisme. Ze geven je inzicht in wat in persoonlijk gedrag of in samenwerking anders moet  Vaak is men super gemotiveerd om de volgende dag een nieuwe ‘ik’ of ‘wij’ te laten zien. Maar dan? Hoe voorkom je dat al snel jouw oude gedrag weer zichtbaar wordt, of dat in je team, en alles weer gaat zoals het ging?

  Het programma van de Silva Methode geeft je ook het inzicht maar neemt je gedurende het programma mee in een innerlijke verkenning – op alfa niveau – waarom je doet wat je doet, waarom je denkt wat je denkt.  Je gaat tijdens de training aan de slag met wat je weerhoudt om echt te veranderen of te verbeteren. De Silva Methode neemt je stap voor stap mee in hoe je je wensen tot verandering verbindt op expliciete doelen en de weg naar succes. Echte verandering kan niet zonder innerlijke verandering. Daarom zijn de oefeningen met het alfaniveau waarbij je gebruik maakt van visualisaties en lichte medidaties erg belangrijk. Daarmee krijg je een aantal instrumenten aangereikt waarmee je ook na de trainingen kan vasthouden wat je jezelf te doel hebt gesteld. Daarmee is het resultaat van de Silva Methode, mits je er natuurlijk wel serieus mee aan het werk gaat, veel duurzamer dan bij iedere andere cursus.

  Uniek bij Silva Nederland is dat iedere cursist van de Business Course altijd de Silva Basiscursus kan komen herhalen tegen betaling van slechts stoelgeld. In Nederland is dat € 10 per dag. Dus verzekerd periodiek onderhoud als je dat nodig hebt.

  Leerdoelen businesscourse

  Zelfreflectie en zelfbewustzijn
   • Herken welke belemmerende conditioneringen je hebt en welke invloed die hebben op je gedrag
   • Verkrijg inzicht wat je huidige gedrag je oplevert en of dat past bij je doelen?
   • Leer jezelf te corrigeren opdat je effectief blijft in wat je wilt bereiken.

   

  Stressmanagement
  • Leren omgaan met stressgevoelens ook in hectische situaties
  • Instant ontspanning bereiken waarmee het voelen van stress een voordeel wordt
  • Energiek zijn gedurende de werkdag en uitgerust thuiskomen van je werk
  Doelen stellen, concentratie vasthouden, doelen realiseren
  • Een scherp beeld creëren van hetgeen je wil bereiken ter vervanging van abstracte en diffuse doelen
  • Focus verkrijgen, concentratie behouden op het gewenste resultaat via dynamic focus
  • Geloof en vertrouwen op realisatie vasthouden waarin je barrières moeiteloos opruimt
  Creatieve ideeën en oplossingen genereren 
  • Dagelijkse, zakelijke problemen scherp analyseren
  • Oplossingen genereren, zonodig buiten bestaande kaders om
  • Je aanpassingsvermogen vergroten
  Een goede relatie met je collega, relatie en klant
  • Ingewikkelde gesprekken beter voorbereiden en positief en moeiteloos voeren
  • Effectievere communicatie zowel in het overbrengen van je boodschap als die ontvangen
  • Moeiteloos een positieve start maken in een eerste contactmoment
  Teambuilding
  • Onderling vertrouwen scheppen met waardering voor een ieders unieke bijdrage
  • Meer openheid in de onderlinge communicatie en samenwerking
  • Meer commitment naar elkaar en daarmee naar het gezamenlijke teamresultaat

   

  Keuze mogelijkheden in de manier waarop je met de Silva Methode aan de slag gaat

  1-daags Silva Business Seminar

  Als je de basiscursus al hebt gedaan maar je wil meer weten over hoe je de Silva Methode toepast in je werkomgeving, dan kies je voor het 1-daagse Silva Businessseminar. In het seminar sluiten we aan bij praktijkcasussen van de deelnemers.

  Cursusgeld: € 148,00 inclusief BTW. Herhalerstarief € 35,00

  3-daagse Silva business Course

  Als je als individu aan de slag wil met bovenstaande leerdoelen, dan kies je voor de Silva Businesscourse. Deze wordt op een mooie locatie midden in het land georganiseerd waar ook kan worden overnacht. De groepsgrootte is 6 tot 8 personen, dus alle aandacht voor jou. In de cursus komen alle individuele leerdoelen aan de orde. Na afronding is het mogelijk om beide modules van de Silva basiscursus te herhalen. De cursusprijs is exclusief kosten voor overnachting.

  Cursusgeld: € 1.149,50 inclusief BTW

  In company

  Het is ook mogelijk om een programma ‘op maat’ in te richten naar uw wensen. Bijvoorbeeld een dag (af dagdeel) waarin de Silva Methode wordt geïntroduceerd en we een actueel item oppakken Bijvoorbeeld stressmanagement of creativiteitsbevordering. Of het 2-daags Silva Methode programma maar net wat meer op maat gemaakt voor u. Voor Incompany trainingen geldt een dagdeeltarief. Voor de herhalingsmogelijkheid wordt een aparte aanvullende afspraak gemaakt.

  Personal course

  Het gebeurt tegenwoordig wat vaker dat mensen kiezen voor een ‘personal training’. Feitelijk een privecursus waarin alle leerdoelen van de Silva Methode aan de orde komen en die geheel op maat wordt gemaakt voor cursist. Deze opzet is interessant voor mensen die zich in het 1 op 1 contact prettiger voelen. Juist door het privé karakter van deze cursus is er extra ruimte voor verdieping en persoonlijke coaching. Een tweedaagse cursus kan worden aangevuld met periodieke persoonlijke coachsessies om het geleerde echt in de praktijk te leren brengen.
  Ik deed de cursus om te leren ontspannen. Bij de start was ik erg vermoeid. Mede door lange tijd werken onder hoogspanning. Na 3 dagen leek het of ik 3 weken op vakantie was geweest. De energie stroomde weer en ik zat vol creatieve ideeën. Op mijn werk zagen ze direct het verschil
  Erwin

  Wat de businesscourse me bracht was zelfverzekerd werken vanuit je eigen gevoel en kracht. Weten ook hoe je jezelf kan beschermen tegen een omgeving met veel weerstand. Met plezier je kennis overdragen aan je omgeving vanuit de juiste gevoelens. Dit alles na geeft nog meer plezier in mijn werk.
  Carla

  Ik heb vooraf mijn presentatie voorbereid en gevisualiseerd op alfa. Ik heb ‘m inmiddels gegeven en het ging geweldig. Ben nog nooit zo rustig geweest en kreeg daarna complimenten over de heldere uitleg van de resultaten. Ik sta er nu nog van te kijken
  Richard