Intuïtie seminar

Laat je innerlijke wijsheid je beste gids te zijn!

Menselijke intuïtie is trainbaar, we zijn er allemaal mee geboren maar zoals met ieder talent moet je het ontwikkelen en toepassen om echt voor je te laten werken.

Verwerf de vaardigheden die succesvolle mensen meestal al van nature gebruiken. Vul je leven met fijne relaties, goede gezondheid, blijdschap, voorspoed door te leren hoe je toegang hebt tot snelle en al aanwezige inzichten. Verkrijg instant inzichten  door je rationele gedachten niet meer belangrijker te maken dan je intuïtie. Door de door jou verkregen kennis en je intuitieve vermogen samen in goede balans te gebruiken zal je veel beter in staat geraken om de juiste keuzes te maken en om datgene wat jij in je leven wilt, te bereiken.

Dit seminar zal je helpen naar een hoger ontwikkelde intuïtie. Door de oefeningen krijg je meteen feedback op je resultaten waardoor je vertrouwen in je eigen intuïtie zal groeien! Als resultaat van deze workshop zul je met meer vertrouwen handelen naar je ingevingen. Daarmee zal je sneller, moeiteloos meer succesvolle beslissingen nemen en  je ‘geluk’ afdwingen.Je gebruikt je intuïtieve inzichten om je relaties te verbeteren, je prestaties op je werk of in je sport te verhogen en je zal ze zelfs dienstbaar maken aan je gezondheid.

“The history of science makes clear that the greatest advancements in man’s understanding of the universe are made by inuitive leaps at the frontiers of knowledge, not by intellectual walks along well traveled paths” Andrew Weil,M.D.

Leerdoelen Silva Intuïtie Seminar

Intuïtie is niet iets magisch. Het is een vaardigheid die te ontwikkelen is. Silva graduates wordt geleerd om die  stem in je hoofd ook echt te horen. Want je wordt ermee geboren. Herken je dat je je intuïtieve  stem wel hoort maar dat je er niets mee doet. Veel mensen zijn horende doof. Leer ook het verschil tussen wensdenken, angst gestuurde gedachten die je niet helpen en je intuïtie. Tijdens de basiscursus en op dit seminar leer je in toenemende mate te vertrouwen op je innerlijke stem zodat die je kan behoeden voor vergissingen of foute beslissingen. Verder kan je je stem benutten als baken om je leven te leven zoals jij dat wilt. Specifiek werken we toe naar de volgende doelen:

Gebruik je mentale projectie

Op het seminar train je je brein om je bewustzijn te projecteren op een andere tijd of ruimte, naar verschillende locaties. Wanneer je dat beheerst, ben je in staat om je te verbinden met mensen, plekken en objecten en die haarscherp te verbeelden in je gedachten. Ouders zijn daardoor veel beter in staat om hun kinderen te helpen. Dieren liefhebbers doen hetzelfde met hun huisdier. Op je werk krijg je een haarscherp beeld van de meest lastige problemen en de bijpassende oplossingen. De toepassingen zijn ontelbaar.

Begrijp het functioneren van je brein en heb er controle over

Leer Silva’s holistische psychometrie techniek en verkrijg instant inzicht op een aangereikte probleem en hoe die op te lossen. Leer  vervolgens dat inzicht toepassen in de Silva spiegeltechniek en wordt  bewust van de ongelooflijk krachtige werking ervan. Veel krachtiger dan wanneer je louter gebruik maakt van zelfhypnose, geleide affirmaties en visualisaties.

Ontdek je missie in je leven

Je hebt wellicht al leren omgaan met ingevingen die je brein je regelmatig geeft met successen als resultaat. Wellicht wisselend succes? Met andere woorden je bent al in staat om de kracht van je gedachten te laten werken in het werkelijke leven. Maar hier ligt een probleem.  Als je dagelijkse doelstellingen niet in harmonie zijn met datgene wat je in je kern wil met je leven, dan zal je de weg naar het realiseren ervan onbewust saboteren. Je trekt de verkeerde dingen aan en maakt ogenschijnlijk verkeerde keuzes. Dat wil je voorkomen, vandaar dat je tijdens het seminar je levensmissie leert definiëren en welke doelen daarbij horen.

Vind en herken je innerlijke waarheid

Je maakt de 12 focusprincipes eigen voor het ontwaken, verfijnen en ontwikkelen van je innerlijke wijsheid. Dit in combinatie met een oefening ‘Zelf Bewustzijn’ – de basis voor gezondheid en welzijn – om inzicht in je innerlijke waarheid te krijgen.

Cursusdata en tarieven

2-daags Silva Intuïtie Seminar Nieuwe deelnemers: € 319,00 inclusief BTW. Herhalen: € 65,00. De cursus start om 09.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Locatie varieert per cursus. Lunch op eigen gelegenheid.

 • Eerstvolgende mogelijkheden

  Den Haag of Delft (2-daags door Landa Endlich)
  za 16 nov - zo 17 nov 24

  Inschrijven

 • Ervaringen in de praktijk!

  Als je enthousiast bent over iets, wil je dat met iedereen delen. Veel mensen kiezen voor de Silva Methode nadat een familielid, collega of vriend(in) ze enthousiast maakte. Daar zijn we echt trots op.  Mede daardoor adverteren we beperkt en zijn we in staat om de kosten van ondermeer de vervolgcurssussen zoals de Silva intuïtiecursus aantrekkelijk te houden. Regelmatig krijgen we leuke ervaringen toegestuurd die ook weer anderen kunnen inspireren. We hebben een speciale pagina met de leukste testimonials.

  Met de geleerde oefeningen zijn er ineens zoveel dingen mogelijk, lijkt wel tovenarij. Maar goed…ik denk er niet bij na hoe, maar ben dankbaar dat het gebeurt.
  René

  Ik heb mijn zoontje op alfa niveau geholpen om niet meer bang te zijn voor monsters, het had direct effect: hij zong de volgende ochtend dat hij de spoken en monsters weg had gestuurd en was gelijk niet meer bang op de wc.
  Ronald

  Doedel (poes) nu 14 jaar had een paar jaar terug op onverklaarbare wijze haar bekken op 3 plaatsen gebroken. Veel pijn had, dag in, dag uit. De Silva methode toegepast op Doedel voor een opknapbeurt. Toen kwam het moment, Doedel sprong in 1 keer zonder nagels, soepel en wel op schoot. Super gaaf.
  Petra