Ervaringen in de praktijk!

Als je enthousiast bent over iets, wil je je praktervaringen met iedereen delen. Veel mensen kiezen voor de Silva Methode nadat een familielid, collega of vriend(in) ze enthousiast maakte. Daar zijn we echt trots op.  Mede daardoor adverteren we beperkt en zijn we in staat om de kosten van de basiscursus aantrekkelijk te houden. Op deze pagina staan praktijkervaringen van cursisten die thuis aan de slag gaan met de Silva Methode. Zo krijg je een goede indruk van het potentieel dat je onder handbereik hebt en het inspireert op de praktijkervaring van een ander zelf ook eens toe te passen.

Na het 1e weekend Silva was ik vol over de mogelijkheden die nog vóór me liggen. Mijn eerste succes binnen. Ik zat op de bank om naar alfa te gaan. Mijn kat probeerde mijn aandacht te trekken. Ik liet haar een plaatsje zien waar ze kon liggen zonder mij te storen. Precies dáár ging ze liggen..!)!

Danielle

Dochter Sanne had een brommer die al 1,5 jaar te koop staat. Ik heb Sanne verteld wat wij geleerd hadden met de mentale spiegel. Zij naar alfa en de verkoop visualiseren. Wat denk je, binnen week verkocht!

Marga

Ik heb mij hele scriptie ‘op alfa’ geschreven. Niet alleen een mooi cijfer maar vooral trotse docenten, ouders en ook zelf erg voldaan.

Nienke

Ik ben van een uitkering naar een eigen bedrijf geswitched en heb van school een opdracht gekregen waarmee ik aan de slag ben. Het gaat zo goed en ben er helemaal vol van.

Ruby

Ik heb de Silva methode afgelopen maand gedaan, beide modulen, en het is een aanrader voor iedereen die instrumenten zoekt om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Zoals met alles geldt: je moet het wel gaan doen en als je het doet dan werkt het. Tijdens de training die ik volgde werd door Landa Endlich gezegd: “de meesten van ons lopen tijdens het leven op één been, we hinkelen.” We geloven zo sterk in de control functie die op beta niveau (linkerhersenhelft) heerst dat we vergeten dat we ook kunnen imagineren. Dat doe je op alfa niveau. En als je dat toepast kun je vele mentale belemmeringen die je nu ervaart slechten en kiezen voor ervaringen die je meer bevallen. Na trainingen in psych-K, Landmark, NLP, dianetics, drijfveren management, welke ik volgde, is Silva absoluut een aanvullende en onderscheidende interventie die veel toevoegt. Blij dat ik het gedaan heb, mede omdat het op een gemakkelijke manier uitnodigt tot toepassing. Om vervolgens te genieten van de effecten en resultaten.

Robert

Ik ben bezig met de doorslaapoefening en het gaat langzaam steeds beter (en beter). Heb nu al verschillende nachten 6 uur doorgeslapen, daar ben ik echt heel blij mee.

Juanita

Ons leven is drastisch veranderd. Voor problemen waarvoor geen oplossingen leken te zijn, vinden we die nu wel. Er is nu eindelijk rust in ons leven en onze groei is fantastisch.

Debbie

Dankzij Silva slaap ik veel beter en was mijn tandartsbezoek minder stressvol. De avond ervoor had ik de oefening zo goed gedaan dat ik een half uur met een verdoofde mond heb rondgelopen. Heel grappig en bijzonder.

Gerard

Ik heb al sneller resultaat dan ik verwacht had. Ik ben er van overtuigd dat de spiegeltechniek hieraan bijgedragen heeft en voel me gesterkt in mijn eigen kunnen.

Dorinde

Fantastische ervaring gehad met het wegkrijgen van hoofdpijn. Vanochtend heel vroeg last van kloppende hoofdpijn. Normaliter wordt dit een aspirine om er vanaf te komen. Ben naar alfa gegaan en je raadt het al: helemaal weg. En het was erg!!

Carina

Mijn dochtertje Elise heeft de eerste maanden veel gehuild. Toen ik “op alfa” keek wat er met haar aan de hand was, zag ik een aantal complicaties en besloot naar een osteopaat met haar te gaan. Zij bevestigde alles wat ik gezien had, zonder dat ik iets aan haar verteld had.

Marly

Na de cursus meteen een succesverhaal. Mijn zoontje N. (de oudste van de twee), wilde niet meer dat zijn amandelen geknipt zouden worden. Hij was echt overstuur. Woensdagavond bij thuiskomst heb ik al mijn nieuwe technieken in de strijd gegooid. Ongelofelijk! Morgenochtend gaat het gebeuren, geen probleem meer!

Pim

Ik deed de cursus om te ontspannen, bij het begin was ik erg vermoeid, mede door een lange tijd werken onder hoogspanning. Na 3 dagen leek het of ik 3 weken op vakantie was geweest. De energie stroomde weer en ik zat vol creatieve ideeën. Op mijn werk zagen ze direct het verschil

Erwin

Maak me veel minder zorgen over de dingen, ben nauwkeuriger met met woorden en uitspraken, voel meer rust en ruimte in lijf en leden. Het lijkt alsof er een frisse wind door me heen gegaan is. Voel met fysiek en mentaal sterker en rustiger, zie echt dat de technieken werken en merk dat dat is waar ik behoefte aan heb en had.

Judith

We willen je bedanken voor de cursus die mijn dochter heeft gevolgd. Ze heeft het heel goed gevonden, en…. deze week alleen maar hoge cijfers voor school gehaald, en daar is ze zo blij mee, want ze wil echt over. Ze is vrolijk, en aandachtiger. Leuk he? Zo fijn! Dus een dikke dank is op zijn plaats.

Moeder Hilda

Wat de businesscourse me bracht was zelfverzekerd werken vanuit je eigen gevoel en kracht. Weten ook hoe je jezelf kan beschermen tegen een omgeving met veel weerstand. Met plezier je kennis overdragen aan je omgeving vanuit de juiste gevoelens. Dit alles na geeft nog meer plezier in mijn werk.

Carla

Ik heb gisteren mijn presentatie gehouden en het ging geweldig. Ben nog nooit zo rustig geweest en kreeg daarna complimenten over de heldere uitleg van de resultaten. Ik sta er nu nog van te kijken

Richard

Dankzij de cursus heb ik een herseninfarct mogen overleven, het communicatiecentrum was geblokkeerd. Gebruikmakend van Silva/Alfaoefeningen vond ik een nieuwe weg naar het magazijn van mijn kennis en ervaring. Ik ben blij dat ik mijn advieswerk weer kan uitoefenen.

Gerard

Doedel (poes) nu 14 jaar had een paar jaar terug op onverklaarbare wijze haar bekken op 3 plaatsen gebroken. Veel pijn had, dag in, dag uit. De Silva methode toegepast op Doedel voor een opknapbeurt. Toen kwam het moment, Doedel sprong in 1 keer zonder nagels, soepel en wel op schoot. Super gaaf.

Petra

Net terug uit New York, de Silva methode werkt ook tegen jetlag geweldig. Beide kanten op geen enkel probleem, amazing hoe simpel dit soort akties kunnen zijn

Caroline

Je moet weten dat twee van mijn kinderen “melatonine” slikken omdat zij slaapproblemen hebben. Ik heb ze vanavond beiden de inslaaptechniek die ik heb geleerd op de “flipover” bij mij thuis uitgelegd…… En wat denk je……Het hele spul ligt onder zeil zonder enig tabletje! Echt fantastisch.

Piet

Ik ben zo blij! Je weet dat ik niet zo goed in rekenen ben (cancel, cancel) Nou, ik heb in mijn laboratorium een witte T.V. en daar heb ik in gezet dat ik mijn rekentaak helemaal af had en dat Joep (de meester) zei dat een paar foutjes niet erg was en toen stopte ik hem blij in mijn postvak en ……. dat is écht gebeurd.

Anne

Silva heeft al veel mooie dingen gebracht. Marc heeft me al een hele tijd geleden gevisualiseerd met Lynn die ik na school ophaal en voor mezelf aan de slag.. geen gedoe meer met werkgevers die vinden dat je stipt 8.30 uur op kantoor moet zijn.. En dat gebeurt nu dus….. Wat een rijkdom!

Nancy

We willen je bedanken voor de cursus die onze dochter heeft gevolgd. Ze heeft het heel goed gevonden, en…. deze week alleen maar hoge cijfers en daar is ze zo blij mee, want ze wil echt over. Ze is vrolijk, en aandachtiger. Zo fijn!

Moeder

Ik heb voor de eerste keer een theorie examen gedaan, ik was natuurlijk van alles gaan doen op mijn alfa niveau. het was voor het muziek theorie A examen voor viool. Ik had natuurlijk mijn examenboek flink doorgelezen met de studie-techniek. En de uitslag was……… 8.6! Bijna een negen! Ik ben zo blij!

Anne

In de eerste plaats ben ik heel erg blij dat ik de cursus heb gedaan, vanaf de eerste dag kon ik me al beter en dieper ontspannen. Ook slaap ik aanzienlijk beter en langer door.Voor iemand die chronisch ziek is is dat een groot goed.

Judith

Ik heb mijn zoontje op alfa niveau geholpen om niet meer bang te zijn voor monsters, het had direct effect: hij zong de volgende ochtend dat hij de spoken en monsters weg had gestuurd en was gelijk niet meer bang op de wc.

Ronald

Elke werkdag begin ik mijn dag met de 8 minuten dagtransformatie. Ik loop de dag door en visualiseer hoe die zal verlopen, alles gaat goed en soepel en ik heb aan het einde van de dag mijn doelen behaald. Ik merk dat ik hierdoor ontspannen en vol energie aan mijn werkdag begin. Doe ik dat niet dan heb ik de hele dag het gevoel dat ik achter de feiten aan loop.

Sylvia

Met de geleerde oefeningen zijn er ineens zoveel dingen mogelijk, lijkt wel tovenarij. Maar goed…ik denk er niet bij na hoe, maar ben dankbaar dat het gebeurt.

René

Alles goed? Met mij wel en met de school ook. Dat heb je al gehoord van mijn moeder. Met basketball gaat het ook goed. Het seizoen is afgelopen en mijn team is 2e geworden van de 12. Ik gebruik regelmatig nog de silva technieken, voor school en andere dingen

Davita