Het complete programma van Silva Nederland

Activeer je “power of the mind” en sta versteld van je eigen vermogens

Stap in het Silva cursusaanbod en ervaar zelf de kracht van de Silva Methode

Het cursusaanbod van Silva Nederland bestaat uit de Silva-basiscursus, het Silva Intuïtie seminar, Silva Manifesting en Silva Mind Body Healing. Het Silva cursusprogramma in Nederland is hetzelfde als het internationale programma maar we hanteren een iets ander indeling. Ook wij leiden op voor de certificaten Silva Life System en Silva Intuition System maar anders dan in de VS en in een aantal andere landen, kan je het programma bij ons in 3 modules volgen in plaats van 2. Hieronder vind je een introductie in alle cursussen en seminars.

Silva basiscursus

Ga aan de slag met de kracht van je brein en breng je leven naar een hoger niveau
Tijdens deze cursus nemen we je mee in het Silva basisprogramma dat al 50 jaar succesvol is en niets van zijn kracht verloren heeft. Ontdek de verborgen kracht van je brein en neem volle regie over hoe je je leven leeft. Je leert om door middel van actieve (lichte) meditaties op alfanievau je ‘slapende’ vermogens als intuïtie, creativiteit en verbeeldingskracht aan te spreken en te benutten. Barrières of problemen, worden ‘projecten’ waarmee je op een positieve manier – en met resultaat – aan de slag gaat.

Lees hier meer over de Silva Basiscursus

4- en 3-daagse basiscursus

€ 588,00 inclusief 21% BTW en combi-korting bij aanmelding voor de gehele basiscursus (module 1 en 2). Wanneer u de cursus graag in aparte modules wilt volgen is het cursusbedrag € 319,00 inclusief 21% BTW per module. De cursus is van 09.00 uur – 18.00 uur (3-daagse loopt iets uit). Lunch is niet inbegrepen.

Extra voordeel als je :

  • in een keer de complete Silva Basiscursus (module 1 en 2) boekt en voldoet. In de prijs van € 588,00 is de combi-korting van € 50 al verwerkt.
  • samen met vriend, kennis of familielid je aanmeldt. Dat levert een extra voordeel op van € 20 voor iedere persoon die bij de inschrijving wordt vermeld. Doe dat in het venster. We verrekenen dat in de bevestiging.
  • student bent in het bezit van een geldige studentenkaart. Dan profiteer je van een extra korting van € 60 op de gehele basiscursus: € 528,00. Vermeld dit bij je inschrijving.

Beide kortingen kunnen niet in combinatie worden gebruikt. De 3 daagse training heeft dezelfde inhoud maar het tempo ligt wat hoger en we gaan wat langer door. Ben je Silva Graduate en wil je komen herhalen? Als je de basiscursus eerder hebt gevolgd (en afgerond) dan kan je op vertoon van je Silva-pasje de cursus komen herhalen voor slechts het stoelgeldtarief. Dat is € 20 per dag.

Silva Intuïtie Seminar

Gebruik je intuïtie en geef je vertrouwen een boost

We beschikken allemaal over intuïtieve vermogens. We zijn er allemaal mee geboren maar zoals met veel vaardigheden, moet je het ontwikkelen en beoefenen anders komt het niet tot ontwikkeling. In het casework tijdens de basiscursus heb je al kennis gemaakt met het ongekende potentieel ervan. Deze dag ga je daarmee verder aan de slag en leer je je intuïtieve vermogens breder te benutten. Doordat je ervaart dat ook jij die vermogens hebt, zal je meer ontspannen en met meer vertrouwen door het leven gaan. Op de training leer je een aantal nieuwe methoden waarmee je intuïtieve boodschappen kunt ontvangen. Ook zal je psychometrie ervaren, een geweldige oefening om toegang tot je intuïtie te krijgen.

Lees hier meer over het Silva Intuïtie Seminar

2-daagse intuïtietraining

Nieuwe deelnemers: € 319,00 inclusief BTW
Herhalen: € 65,00

Plaats: meestal in Delft of Den Haag maar controleer dat bij de inschrijving
09.30 uur – 18.00 uur

Silva Manifesting Seminar

Ben de architect van je leven

Het seminar helpt je stap voor stap naar een leefstijl waarin je levensdoelen werkelijkheid worden en je datgene aantrekt waar je je gedachten op richt. Zoals een fijne relatie, zingeving in je werk, heling, plezier en rijkdom in je leven. Dat het tot nu toe niet altijd lukt, is niet vreemd. Succes is afhankelijk van een bundeling van een aantal wetmatigheden: positief denken, positieve emoties, focus van energie, actie en ‘vrij zijn’ om te ontvangen. Plus een praktische methode die je helpt om de perfecte omstandigheden te creëren en dat is wat je in deze 2 cursusdagen krijgt aangereikt.

Lees hier meer over Silva Manifesting

2-daagse Silva Manifesting Seminar

Nieuwe deelnemers: € 319,00 inclusief BTW
Herhalen: € 65,00

Plaats: Meestal in Delft of Den Haag maar controleer dat bij de inschrijving
09.30 uur – 18.00 uur

Silva Mind Body Healing Seminar

Activeer je brein’s natuurlijke vermogen tot healing

Wanneer je je fysieke herstelvermogen van jezelf en anderen wilt versterken, is dit seminar voor jou bestemd. Ontdek je innerlijke vermogens tot healing waarmee je je gezondheid kan ondersteunen. Dit seminar leidt je niet op tot ‘arts’ maar reikt je praktische mogelijkheden aan om het genezingsproces van jezelf en anderen positief te ondersteunen.

Lees hier meer over Silva Mind Body Healing

2-daagse Silva Mind Body Healing

Nieuwe deelnemers: € 319,00 inclusief BTW

Plaats: Meestal in Delft of Den Haag bij controleer dat bij de inschrijving
09.30 uur – 18.00 uur

En dan hebben we ook nog  programma’s speciaal gericht op bedrijfsleven en op kinderen en tieners

Naast bovenstaande cursussen en seminars voor mensen die Silva privé willen gebruiken, hebben we ook programma’s speciaal voor het bedrijfsleven en voor kinderen en tieners. Klik op de volgende buttons om naar die webpagina’s te gaan.

Silva op het werk

De Silva Businesscourse is speciaal bestemd voor mensen die de kracht van de Silva Methode willen leren in een zakelijke context. Ze handelen vaak op basis van kennis én intuïtie en komen zo tot originele oplossingen en juiste beslissingen.

Silva Kids

Met de Silva Methode geef je jouw kind iets extra’s mee. Ze worden zich bewust van de kracht van hun geachten en hoe ze die kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk. Ze leren hoe ze alledaagse dingen, thuis, op straat en op school, met een positieve benadering kunnen leren begrijpen, beïnvloeden en (soms) oplossen.