Basiscursus

Benut je intuïtie, creativiteit en verbeeldingskracht

Ben je er aan toe om je talentvolle ‘ik’ te ontdekken?

 

In ons dagelijkse, drukke leven, functioneren we vaak op de automatische piloot. Weet je dat we maar een fractie van ons brein bewust gebruiken? Wetenschappers schatten dat op minder dan 10%. Het blijkt dat we in ons dagelijks leven, thuis en op het werk, vooral worden geleid door patronen en schema’s die we hebben aangeleerd door wat we in ons leven hebben meegemaakt. Maar van die patronen en schema’s zijn we ons vaak helemaal niet bewust. Op de basiscursus leer je die automatische patronen ontdekken en er worden je technieken aangereikt waarmee je kunt inwisselen voor een bewust gekozen ander gedrag dat je meer zal helpen bij jou levensdoelen. Daarnaast vertaal je de door jou nieuw gekozen overtuiging(en) naar actief gedrag in de praktijk. Met de Silva-methode leer je mede door belemmerende gewoonten en gedachten op te sporen en te doorbreken. Omdat je dit allemaal doet op alfaniveau voorbereidt, zal je verrast staan over de effectiviteit ervan. Het mooiste is: je doet het zélf. We hebben allemaal het talent om veel meer bewuste regie te hebben over ons leven. En als je regie neemt, zijn de mogelijkheden om dat te bereiken wat je wilt, onbeperkt.

De leerdoelen basiscursus:

Sneller ontspannen: stressvrij, ook in drukke periodes
Beter kunnen concentreren en je geheugen verbeteren
Haarscherp je doelen stellen en die ook realiseren
Met meer (zelf)vertrouwen door het leven gaan
Een gezonde nachtrust genieten, fit ontwaken
Je creativiteit benutten, ook in lastige situaties
Sneller studeren met betere cijfers
Hoofdpijn en migraine verminderen
Ondersteunen van je herstel bij ziekte
Belemmerende overtuigingen herkennen en overwinnen
en meer …..

4- en 3-daagse basiscursus

Het tarief is € 588,00 inclusief 21% BTW en combi-korting bij aanmelding voor de gehele basiscursus (module 1 en 2). Wanneer u de cursus graag in aparte modules wilt volgen is het cursusbedrag € 319,00 inclusief 21% BTW per module. De cursus is van 09.00 uur – 18.00 uur (3-daagse kan iets uitlopen). Lunch is niet inbegrepen.

Extra voordeel als je :

 • in een keer de complete Silva Basiscursus (module 1 en 2) boekt en voldoet. In de prijs van € 588,00 is de combi-korting van € 50 al verwerkt.
 • samen met vriend, kennis of familielid je aanmeldt. Dat levert een extra voordeel op van € 20 voor iedere persoon die bij de inschrijving wordt vermeld. Doe dat in het venster. We verrekenen dat in de bevestiging.
 • student bent in het bezit van een geldige studentenkaart. Dan profiteer je van een extra korting van € 60 op de gehele basiscursus: € 528,00. Vermeld dit bij je inschrijving.

Beide kortingen kunnen niet in combinatie worden gebruikt. De 3 daagse training heeft dezelfde inhoud maar het tempo ligt wat hoger en we gaan wat langer door. Ben je Silva Graduate en wil je komen herhalen? Als je de basiscursus eerder hebt gevolgd (en afgerond) dan kan je op vertoon van je Silva-pasje de cursus komen herhalen voor slechts het stoelgeldtarief. Dat is € 20 per dag, koffie en thee inbegrepen.

IN CONSULTATION IT IS POSSIBLE TO ORGANISE A ENGLISCH COURSE IN OUR OFFICE IN DELFT, MINIMUM IS 4 ATTENDEES

 • Eerstvolgende mogelijkheden

  Den Haag of Delft (3-daagse basiscursus door Landa Endlich)
  do 4 jul - vr 5 jul 24
  vr 5 jul - za 6 jul 24

  Inschrijven

  Amersfoort, Mercure Hotel, De Nieuwe Poort 20 (4-daags door Landa Endlich)
  za 14 sep - zo 15 sep 24
  za 28 sep - zo 29 sep 24

  Inschrijven

  Eindhoven, Park Plaza Mandarin, Geldropseweg 17 (4-daags door Fiona Pieters Graafland)
  za 9 nov - zo 10 nov 24
  za 23 nov - zo 24 nov 24

  Inschrijven

 • Iedere basiscursus wordt afgerond met een certificaat, daarmee kan je je leven lang komen herhalen

  Silva International heeft het oorspronkelijke Silva Methode programma qua opbouw wat aangepast en zij biedt nu 2 aparte cursussen aan: Silva Life System en Silva Intuition System. In Nederland hebben we ervoor gekozen de oorspronkelijke basiscursus te blijven aanbieden in een 3- en 4-daags programma. De Silva Basiscursus wordt afgesloten met EN een certificaat van de Silva Basiscursus (BLS) en met het certificaat van Silva Life System. Door in Nederland optioneel ook het 1-daags Silva Intuitie Seminar te volgen, bereik je het niveau dat ook recht biedt op het wereldwijd geldige Silva Intuition System certificaat. In Nederland krijg je bij het doorlopen van het complete programma dus 3 certificaten die alle recht geven op wereldwijd halen. De basiscursus wordt nog aangeboden in de meeste Europese landen.

  Ervaringen in de praktijk!

  Als je enthousiast bent over iets, wil je dat met iedereen delen. Veel mensen kiezen voor de Silva Methode nadat een familielid, collega of vriend(in) ze enthousiast maakte. Daar zijn we echt trots op.  Mede daardoor adverteren we beperkt en zijn we in staat om de kosten van de basiscursus aantrekkelijk te houden. Regelmatig krijgen we leuke ervaringen toegestuurd die ook weer anderen kunnen inspireren. We hebben een speciale pagina met de leukste testimonials.

  In de eerste plaats ben ik heel erg blij dat ik de cursus heb gedaan, vanaf de eerste dag kon ik me al beter en dieper ontspannen. Ook slaap ik aanzienlijk beter en langer door.Voor iemand die chronisch ziek is is dat een groot goed.
  Judith

  Net terug uit New York, de Silva methode werkt ook tegen jetlag geweldig. Beide kanten op geen enkel probleem, amazing hoe simpel dit soort akties kunnen zijn
  Caroline

  Dankzij Silva slaap ik veel beter en was mijn tandartsbezoek minder stressvol. De avond ervoor had ik de oefening zo goed gedaan dat ik een half uur met een verdoofde mond heb rondgelopen. Heel grappig en bijzonder.
  Gerard