Routebeschrijving

Silva Nederland
Sint Jobskade 408
3024 EN Rotterdam
Tel.: 088 – 4780778
Internet: www.silva.nl

Openbaar vervoer
Tram
Vanaf Centraal Station tram 8 richting Spangen, halte Pieter de Hoochweg. Pieter de Hoochweg inslaan richting de haven. Op de Sint-Jobsweg linksaf en +/- 15 meter verderop rechtsaf de Sint-Jobskade in. Entree nr. 408 ligt halverwege links tussen twee gebouwen in.

Metro
Op 600 meter van de cursuslocatie ligt Metro-station Coolhaven.Vanaf Centraal Station metro D richting De Akkers of metro E richting Slinge, overstappen op station Beurs en daar de metro A of B richting Schiedam Centrum of metro C richting De Akkers nemen. Uitstappen bij metrostation Coolhaven, de brug oversteken rechtdoor lopen op de Pieter de Hoochweg richting de Westzeedijk. Westzeedijk oversteken en de Pieter de Hoochweg vervolgen richting de haven. Op de Sint-Jobsweg linksaf en +/- 15 meter verderop rechtsaf de Sint-Jobskade in. Entree nr. 408 ligt halverwege links tussen twee gebouwen in.

Waterbus
De halte van de Aqualiner ligt eveneens in de St. Jobshaven. De Aqualiner brengt u naar Heijplaat-RDM of verder. Kijk voor bijzonderheden op de Aqualiner-website.

Watertaxi
In de St. Jobshaven ligt de halte van de Watertaxi. De Watertaxi brengt u naar vele haltes aan beide kanten van de rivier.
Waterbus:

Met de auto
A20 vanuit Den Haag / Utrecht
Volg de A20 Rotterdam. Neem de afslag s114 Delfshaven. Volg borden Delfhaven en volg de Tjalklaan. Bij de stoplichten Tjalklaan/Schiedamseweg, rechtdoor (Schiedamseweg oversteken) de Vierhavenstraat in. De Vierhavenstraat vervolgen en deze gaat over in de Westzeedijk. Bij de kruising Westzeedijk/ Pieter de Hoochweg rechtsaf slaan de Pieter de Hoochweg in richting de haven.
Op de Sint-Jobsweg linksaf en vervolgens rechtsaf de Sint-Jobskade op. Entree nr. 408 ligt halverwege links tussen twee gebouwen in.

A15 vanuit Dordrecht / Breda
Neem de A15 richting Rotterdam, bij knooppunt Vaanplein volgt u de borden Zuidplein Ahoy. U rijdt nu op de Vaanweg. Vaanweg aanhouden richting Zuidplein, daarna Vaanweg aanhouden richting Maastunnel en deze door. Na de Maastunnel rechtdoor bovenlangs naar de stoplichten waar u links voorsorteert. Op de rotonde linksaf (Droogleever Fortuynplein) ¾ rond (= 3e afslag), linksaf de G.J. de Jonghweg in, vervolgens rechtsaf de Westzeedijk op. Bij de stoplichten linksaf de Pieter de Hoochweg op richting de haven.
Op de Sint-Jobsweg linksaf en vervolgens rechtsaf de Sint-Jobskade op. Entree nr. 408 ligt halverwege links tussen twee gebouwen in.

Parkeergelegenheid
Openbare weg
Op de uren tussen 09.00 uur en 18.00 uur dient u per uur te betalen bij de parkeermeter (ma-zo). U moet bij de betaling het kenteken van uw auto invoeren in de automaat.

Parkeergarage
Er is vlakbij de gelegenheid te parkeren in de overdekte Q-Park Schiecentrale. Schiehavenkade 120, 3024 EZ Rotterdam.
Parkeertarief is € 1,67 per uur.

P&R Rotterdam: transferium Kralingse Zoom ( € 2,00 voor de gehele parkeertijd)
Kralingse Zoom 70, 3062 SM Rotterdam (A16; afslag 26)
Kortingstarief is € 2,00 voor de gehele parkeertijd en is alleen geldig in combinatie met openbaar vervoer. U betaalt dit bedrag wanneer u heeft gereisd met een OV-chipkaart, en binnen één uur na uitchecken betaalt bij de parkeerautomaat. Anders betaalt u het reguliere uurtarief.
Metro A of B richting Schiedam Centrum: halte Coolhaven.
Metro C richting Akkers: halte Coolhaven.
Bij uitstappen: volg route ‘Metro’.